Meer resultaten voor calpe oude stad

 
 
calpe oude stad

Al deze foto's' werden medio november genomen en tonen meer van de mooie stranden, de haven, de oude stad en de woonwijken. Calpe combineert rustige straten met prive villa's' en appartementen aan het strand en in het centrum van de stad.
hergroeperen kredieten
Vakantie in Spanje: Bezoek Benidorm: Calpe.
Het is een dik halfuur stappen tot aan de oude stad en dus nog langer tot aan de rots en de tramhalte is niet duidelijk aangegeven vanuit Calpe. Wie enkel het oude stadje van Calpe wil verkennen kan ik aanraden om de ALSA bus naar Calpe te nemen en dan tegen de namiddag de bus of tram te nemen naar Altea.
split
Calpe Verrassend Valencia.
Dankzij zijn strategische ligging kent Calpe veel geschiedenis, van de Arabieren tot de Romeinen. Van oorsprong was Calpe een ommuurde stad. Delen van deze muur Torreon de la Peca en een uitkijktoren kun je in het oude centrum nog steeds zien.
leningen
Oude stad. Reizigersbeoordelingen Calpe TripAdvisor.
Gezellige oude stad met veel winkeltjes en restaurantjes.Echte spaanse sfeer.Je kaner lekker doorheen slenteren en leuke koopjes vinden. Stel vakantievogel een vraag over Calpe. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Calpe informatie alles over Calpe Costa Blanca.
De oude binnenstad en de wijk El Arrabal worden gekenmerkt door smalle straatjes en steegjes. Hier vind je nog stukken van de oude stadswallen, leuke restaurants en een archeologisch museum. Calpe heeft door het grote aantal toeristen meer weg van een stad dan van een dorp.
Lekker en sfeervol eten in het oude centrum van Calpe Reizigersbeoordelingen Casa Shandor TripAdvisor.
de moeite om eens te bezoeken in de oude stad van Calpe. Stel PascaleDC een vraag over Casa Shandor. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 29 maart 2014 beoordeeld. Origineel en heel lekker!
Calpe Calpe Stadskaart en Calpe Plattegrond.
Dehoofdstraat van Calpe is de Avenida Gabriel Miró waar ons kantoor is gevestigd die de oude stad met het Arenal strand verbindt. De nieuwe Avenida Europa verbindt Calpe met de haven en is een goed geplande stedelijke ontwikkeling met een goede appartementen aan de straat kant, en direct daarachter.
Ultieme city guide voor het Spaanse Calpe Vetexbart.
Oude centrum van Calpe. Bezoek zeker het kleine, maar historische en schilderachtige oude centrum van Calpe, iets hogerop gelegen. Je ziet er prachtige muurschilderingen en je hebt er enkele gezellige restaurants en cafés. Je volgt er het best de bordjes van Ruta Turistica, die gidsen je door de smalle straatjes. Wij waren hier een tweetal uurtjes en dat is ruim voldoende om het piepkleine centrum door te slenteren en er ergens een eet of drinkstop te houden. Restaurant El Santo sla je trouwens best over volgens mij. Loop langs het met keramiek gedecoreerde huis waarop flamingos staan afgebeeld die refereren naar de wilde flamingos die je ook kan zien in Les Salines een paar kilometer verderop. Neem een verplichte foto aan het steegje Calle Puchalt. Hier zijn de trappen geverfd in de Spaanse kleuren. Bekijk er de verschillende muurschilderingen die verwijzen naar de geschiedenis van Calpe. Piraten zijn er trouwens een vaak voorkomend thema. Trots Peñon de Ifach. Een bezoek aan Calpe is eigenlijk echt niet volledig zonder een beklimming van de rots Peñon de Ifach, de trots van de stad en bij uitbreiding de ganse Costa Blanca.
Calpe Bezienswaardigheden en Omgeving Calpe.be.
Calpe een vissersplaats met historie. Calpe is een havenplaats met geschiedenis. Het is heerlijk slenteren langs de haven en door het oude centrum. Middeleeuwse kerken, ruïnes uit de Romeinse tijd waaronder een fabriek waar vis werd gezouten en een archeologisch museum nemen u mee terug in de tijd.

Contacteer ons