Resultaten voor afstand calpe benidorm

 
 
afstand calpe benidorm
Wandelend van Calpe naar Moraira Costa Blanca voor jou.
Costa Blanca voor jou. Voor Goed Lekker leven. Tips van jou. Restaurants in de regio Denía tot en met Calpe. Restaurants in de regio de Jalon Vallei. Restaurants in de regio Altea tot en met Benidorm. Restaurants in de regio Alicante.
calpe appartement te koop
Route Benidorm Calp afstand, tijd en kosten ViaMichelin.
Door MICHELIN aanbevolen. Afstand in Kilometers. Vermijd vignetten Zwitserland. Vermijd maritieme verbindingen. Sta grensoverschrijdingen toe. Auto met caravan. Zoek een hotel. Meer hotels in Calp. Reserveer een RESTAURANT Een AUTO huren. Route vanaf deze plaats. Route naar deze plaats. Route via deze plaats. Benidorm Calp Route terugreis: Calp Benidorm. Meer hotels in Calp. Residencial Terra de Mar. 8.8 843 reviews. 153 m Justicia, 31, 03710 Calpe.
lening
Afstandscalculator bereken de afstand online!
Afstand: 000, km Rijroute.: Afstand van Calpe naar https.: Vogelvlucht: 000, km Rijroute.: Hoe wordt de afstand berekend? Om de afstand tussen Calpe en https: te berekenen, worden de plaatsnamen omgezet in coördinaten lengte en breedtegraad. Het geografisch centrum wordt gebruikt voor steden, regio's' en landen.
ontstopper
Calpe toeristen gids, Costa Blanca video, feiten en landkaart.
Het boemeltreintje naar Denia. Het treintje dat de noordkust van de Costa Blanca langskruipt tussen Benidorm en Denia is het ultieme familieuitje. Thema voor uw Spaanse zomervakantie: actief, strand of een stedentrip? Laat u inspireren tot een ander soort zomervakantie in Spanje. Of wordt het boek, strand en ontspannen maar? Recensies over Calpe.
Vakantie in Spanje: Bezoek Benidorm: Calpe.
De oude stad van Calpe is ongeveer 25, kilometer ver van de voet van de Penon d'Ifach' rots. Wie geen zin heeft in deze afstand, kan de bus nemen op de Av. Een bezoek aan Calpe kan wel enkele uren duren afhankelijk of je tot aan de rots wandelt en/of je deze beklimt. Voor de beklimming van de rots heb ik een aparte post gemaakt. Lees ook: Beklimming van de Penyal d'Ifach.' Naar Calpe geraak je het best met de bussen van ALSA. De vroegste vertrok om 8 uur. Om 9 uur kom je dan aan op de bushalte vlak boven de oude stad. Wie de rots wil beklimmen hoeft nog een dik halfuur te wandelen voor hij aan de voet van de rots is. Een busticket kost maar 495, EUR en kun je kopen vlak voor je vertrek of eerder ieder ticket is een zitje en het zou kunnen voorkomen dat er dus geen plaats meer is. De bus is een touringcar en rijdt rechtstreeks naar Calpe met onderweg prachtige zichten. Een aparte verwittiging over de tram is hier op zijn plek. Veel toeristen laten zich vangen om de tram te nemen vanuit Benidorm richting Calpe.
Stranden Calpe.
Verklein aantal aanbieders. Aanbevolen door Zoover Waardering Aantal reviews Afstand tot centrum. 29 Stranden Spanje, Valencia Costa BlancaCosta, de Azahar, Calpe. Ligstoelen te huur. Zoeken binnen de huidige resultaten.: Playa de Levante. Benidorm, 194, km tot centrum. Valencia Costa BlancaCosta, de Azahar.
De 10 beste hotels in de buurt van Calpe TripAdvisor.
Afstand Eerst gelegenheden bekijken die het dichtst bij het centrum liggen met bevestigde beschikbaarheid voor je data van onze partners. Filteren Elke afstand van Calpe. Hoogstgewaardeerde hotels op TripAdvisor op basis van reizigersbeoordelingen. Gelegenheden worden geclassificeerd door middel van exclusieve TripAdvisor-gegevens, waaronder reizigerswaarderingen, bevestigde beschikbaarheid van onze partners, prijzen, boekingspopulariteit, locatie en persoonlijke gebruikersvoorkeuren. Accommodaties van laagste naar hoogste prijs bekijken. Eerst gelegenheden bekijken die het dichtst bij het centrum liggen met bevestigde beschikbaarheid voor je data van onze partners. Lijst wordt bijgewerkt. Avenida Derramador 4, 03503 Benidorm, Spanje.
Benidorm naar Calp, busschema, hier online aankoop van tickets.
Benidorm naar Calp. Benidorm naar Calp Calp naar Benidorm. Tussen Benidorm en Calp hebben wij tot 60 bussen. De eerste bus Benidorm is om 0700: de aankomst in Calp is om 0740.: Het laatste bus vertrekt om 2005: de aankomst is om 2035.:

Contacteer ons